Presentation

Varmt välkommen till oss på Sjöboden!

Sjöboden Allt i Fisk grundades 1993 och ägs numera av det helsvenska och familjeägda företaget, Lobster Seafood Sweden AB. Vi har vuxit från 1 till 4 kontor och blivit en av Sveriges ledande fiskgrossister, och vi fortsätter att växa.

Våra kontor finns i Stockholm, Gävle, Umeå och nu senast Göteborg. I Gävle har vi även egen anläggning för laxförädling, filéproduktion och atmospackning.

Vi som jobbar på Sjöboden är ett glatt gäng som tillsammans har lång erfarenhet inom branschen. Vi har ett förflutet med allt från kockar och kallskänkor till fiskansvariga i butik, rökmästare och fileterare. Med stor passion för fisk och skaldjur och ett brinnande matintresse kan vi ge er bästa vägledning och inspiration till fiskdisken.

Vi har kunder inom detaljhandel och storhushåll/restaurang och allt däremellan, från Riksgränsen i norr till Trelleborg i söder.

Med vårt eget starka varumärke och ett brett sortiment kan vi tillgodose butikens önskemål både till manuell disk samt disk för konsumentpackade produkter. Vi kan erbjuda färsk fisk och skaldjur både i lösvikt och konsumentpackad. Vi har även förädlad fisk, sillar, lakeprodukter, patéer, såser och röror.

Vi hjälper gärna våra butiker med fiskkurser, recept, demonstrationer och nyöppningar.

Vår målsättning är en jämn och hög kvalité med snabb och korrekt leverans till bästa dagspris. Och naturligtvis, vill vi som leverantör göra dig nöjd och trygg.

Väl Mött!